Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a revenit asupra derbiului, într-o postare pe reţelele de socializare, apreciind că fundaşul dinamovist Isma Lopez l-a împins pe Dennis Man, la faza în urma căreia arbitrul Radu Petrescu a dictat penalti şi eliminarea jucătorului spaniol, decizii contestate de "alb-roşii".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Văzut şi revăzut. Hombre îl împinge pe Dennis Man. Nu e împingere brutală, e cam cu aceeaşi intensitate cu care Panţâru îl atinge pe piept pe el otro hombre care cade secerat, ţinându-se de faţă (simulacro). Dacă nu-l dai pe primul, rămâne 2-0. Poate nu se mai ajunge la al doilea. Întrebarea mea e cum facem cu cotul în cap pe care i-l aplică domnul Gol lui Perianu. E roşu cât Peninsula Iberică. Şi nu ia nici galben", a scris Stoica, pe Facebook.

Formaţia FCSB a învins echipa Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalti) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalti) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.