Grupul britanic Gorillaz a lansat piesa „The Pink Phantom”, colaborare cu muzicianul Elton John şi rapperul 6lack, acesta fiind cel mai recent single din seria „Song Machine”, care a debutat la începutul acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul „Song Machine: Season One” al grupului va fi lansat pe 23 octombrie.

Elton John a spus despre această colaborare: „Damon m-a contactat şi m-a rugat să fac ceva, iar felul în care a ieşit cântecul este pur şi simplu minunat. Am fost în studio în Londra, iar el se afla în celălalt capăt, în Devon, dar chiar şi la distanţă a fost un proces creativ şi captivant”.

El şi-a exprimat admiraţia şi afecţiunea pentru Damon Albarn, fondatorul trupei, pentru că „înglobează atât de multe tipuri de muzică” şi pentru că „nu stă niciodată locului din punct de vedere creativ”.

„Mereu am fost un fan Gorillaz şi când m-a rugat să lucrez la o piesă Gorillaz a fost floare la ureche. Sunt foarte, foarte fericit că a apărut”.

De cealaltă parte, grupul i-a mulţumit artistului pentru implicare.

Pentru „Song Machine: Season One” trupa a colaborat, între alţii, cu Robert Smith de la The Cure, cu St. Vincent, Peter Hook, Skepta şi Kano.

Gorillaz îşi va prezenta noul proiect live online, pe 12 şi 13 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.