Primăria Sectorului 4 anunţă că Şcoala Gimnazială nr. 79 din Bucureşti intră în scenariul roşu de funcţionare, după ce un elev, un profesor şi secretarul şcolii au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primăria Sectorului 4 a dispus în regim de urgenţă, măsuri de dezinfecţie a întregii clădirii în care funcţioneză Şcoala Gimnazială nr. 79, după ce în cursul zilei de astăzi, 30.09.2020, a fost înregistrat al treilea caz confirmat de infecţie cu SARS-COV 2, secretarul şcolii, după ce săptămâna trecută, fuseseră confirmaţi un elev şi un profesor. În aceste condiţii, la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, unitatea de învăţământ a intrat în scenariul roşu de funcţionare în condiţii de pandemie – întreaga activitate didactică s-a mutat exclusiv în sistem on-line pentru următoarele 14 zile”, a anunţat, miercuri seară, Primăria Sectorului 4.

Măsurile au fost dispuse împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi cu Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, în baza ordinului nr. 5.487/1.494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-COV-2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.