FC Petrolul Ploieşti a anunţat, marţi, un acord cu tânărul fundaş central Marian Fernando Huja. Contractul se va întinde până la finalul actualei stagiuni, cu clauză de prelungire în eventualitatea promovării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 21 de ani, Huja (1,91 m) s-a născut în Portugalia, la Cacem, din părinţi români. El are, astfel, şi cetăţenie română, iar junioratul l-a făcut la academia clubului lusitan CF Belenenses, acolo unde a evoluat până la nivelul echipei U17.

Ulterior, a mers în Anglia, la Watford, jucând pentru formaţia U18 a grupării britanice, iar trecerea către seniorat s-a materializat printr-un transfer în Danemarca, Huja semnând, în iulie 2018, cu divizionara secundă HB Koge. A devenit rapid un om de bază al nordicilor, bifând 49 de prezenţe în ultimele două stagiuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.