Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seară, la un complex din Luduş, judeţul Mureş, unde au luat foc un centru de panificaţie, o parte din acoperişul unui restaurant şi o parte a unei terase. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, este vorba despre complexul Soiom, de pe strada Pieţei şi strada Policlinicii, unde ard centrul de panificaţie, o parte din acoperişul restaurantului şi o parte din terasă.

Acolo intervin trei autospeciale de stingere, SVSU Luduş şi SVSU Iernut, iar în sprijin au ajuns şi autospeciale de la Detaşamentul Târgu Mures. Revenim cu date.

De asemenea, a ajuns şi autoscara de la Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, aceasta fiind amplasată pentru a se interveni şi de deasupra.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.