Fostul candidat la Preşedinţie Ramona Ioana Bruynseels consideră ca e mare nevoie de oameni noi care să cureţe mocirla în care ne aflăm şi să dea o nouă faţă României, la nivelul anului 2020, ea răspunzând astfel afirmaţiei preşedintelui Klaus Iohannis, care consideră că nu trebuie să vină obligatoriu oameni noi în politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu aş spune că trebuie să vină obligatoriu oameni noi. Avem oameni buni în politică, dar cred că este momentul să facem altfel de campanie electorală, o campanie centrată pe nevoile comunităţilor”, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Iohannis.

”Domnule Preşedinte, m-aţi lăsat mască. Cu a doua parte a declaraţiei sunt de acord şi mă bucur că după - câţi ani de politică aveţi??- aţi realizat că ar trebui să conteze nevoile comunităţilor...Dar, prima parte a declaraţiei e o mare greşeală din toate punctele de vedere! CHIAR NU E NEVOIE DE OAMENI NOI ÎN POLITICĂ?!?”, scrie pe Facebook Bruynseels, lider al RE: START ROMANIA.

Ea îl întreabă pe preşedinte dacă este mulţumit de cum suntem reprezentaţi la nivel internaţional, de cum suntem trataţi în şi de Europa, că în ciuda a orice am face noi tot nu suntem acceptaţi in Schengen, de cota de încredere pe care oamenii o au în politicieni.

”Eu cred ca e mare nevoie de oameni noi care să cureţe mocirla în care ne aflăm şi să dea o nouă faţă României, la nivelul anului 2020. ROMÂNII MERITĂ MAI MULT!!!”, conchide liderul RE: START ROMANIA, care semnează ”Cei NOI”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.