Procurorii DIICOT şi poliţiştii BCCO din Timişoara au făcut, miercuri, 13 percheziţii în judeţele Timiş şi Gorj pentru destructurarea unei reţele care se ocupa cu traficul de droguri de risc şi mare risc şi care deţinea droguri în vederea consumului. Cincisprezece persoane urmează să fie audiate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Începând cu anul 2018, o persoană ar fi creat şi ar fi dezvoltat o reţea de aprovizionare, preluare, transport, depozitare, preparare şi comercializare de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Aprovizionarea cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, precum şi cu droguri de risc şi mare risc, respectiv cannabis, comprimate ecstasy, amfetamină şi cocaină s-ar fi făcut prin intermediul unor comenzi plasate în mediul on-line, pe site-uri de profil din Olanda şi China”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.
 
Pe parcursul cercetărilor şi în urma celor 13 percheziţii făcute în judeţele Timiş şi Gorj, au fost ridicate aproximativ 800 de grame substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, 50 de comprimate de ecstasy, 2 grame de amfetamină, 4 grame de cocaină, aproximativ 20 de grame de cannabis, precum şi suma de 22.100 de euro.
 
La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara vor fi audiate 15 persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.