Un număr de nouă beneficiari ai Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională din Râmnicu Sărat, aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Buzău, au fost depistaţi cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit oficialilor din cadrul DGASPC Buzău, cei 9 beneficiari depistaţi pozitivi nu au simptome de boală. Rezultatele altor 70 de teste, făcute atât beneficiarilor cât şi personalului, sunt aşteptate în perioada următoare. În Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională din Râmnicu Sărat sunt 118 beneficiari.

În judeţul Buzău, mai sunt active încă 10 focare de coronavirus: în două secţii ale Spitalului Judeţean, în aziluri de bătrâni, în Spitalul privat ”Sfântul Sava”- Secţia exterioară Pătârlagele, la Oficiul Judeţean de Zootehnie Buzău , la Societatea de distribuţie a energiei electrice Muntenia Nord- Department Construcţii Energetice Buzău şi  în 2 societăţi comerciale din Buzău.  sunt încă 16 persoane cu coronavirus.

În judeţul Buzău, se înregistrează 2.542 bolnavi de la debutul pandemiei, dintre care 1.891 s-au vindecat iar 91 au decedat.

Sâmbătă, DSP Buzău a raportat 22 de îmbolnăviri. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.