Poliţiştii şi inspectorii ITM din Bucureşti au verificat societăţile comerciale care lucrează pe cinci şantiere din Sectorul 3, fiind constatate mai multe nereguli, pentru care s-au dat amenzi în valoare de 51.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email



”Ieri, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti  - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice -  Sector 3 împreună cu inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă - Bucureşti au efectuat verificări specifice la 11 societăţi comerciale din domeniul construcţiilor care desfăşurau activităţi în cinci şantiere din sectorul 3. Poliţiştii au descoperit mai multe nereguli pentru care reprezentanţii societăţilor au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 51.000 de lei”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că neregulile descoperite au constat în lipsa unor documente justificative prevăzute de legislaţia în domeniu, dar şi diferenţe între stocurile de materiale în comparaţie cu evidenţele contabile.

Totodată, s-a procedat la identificarea tuturor persoanelor care desfăşurau activităţi lucrative la respectivele locaţii, urmând ca inspectorii I.T.M. Bucureşti să analizeze documentele puse la dispoziţie de angajatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.