Directorul sportiv al FC Dinamo, Rufo Collado, a anunţat că gruparea bucureşteană a ajuns la un acord cu Middlesbrough FC pentru transferul temporar al portarului spaniol Tomas Mejias Osorio la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tomas Mejias, născut la 30 ianuarie 1989, a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2020-2021. Spaniolul a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica.

Format la Academia lui Real Madrid, Tomas Mejias a evoluat pentru toate echipele "galacticilor", U15, U17, U19, Real Madrid C, Real Madrid Castilla (B) şi a apărat un meci la Real în mandatul lui Jose Mourinho, la 10 mai 2011, în victoria cu Getafe, scor 4-0 pe "Santiago Bernabeu".

De-a lungul carierei, Tomas Mejias a mai apărat la Rayo Vallecano (Spania), Omonia Nicosia (Cipru) şi Middlesbrough FC (Anglia). Sezonul trecut, Tomas Mejias a evoluat în două meciuri, ambele cu Tottenham, Hotspur, în Cupa Angliei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.