Un bărbat de 54 de ani a fost grav rănit, joi, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el într-o localitatea doljeană, el fiind scos în stop-cardiorespirator. În urma manevrelor de resuscitare şi-a revenit şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi, în localitatea Şimnicu de Sus după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste un bărbat.

La faţa locului s-au deplasat pompieri de la Secţia Craiova cu o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă cu medic.

În zona respectivă se fac lucrări la reţeaua de apă şi canalizare, iar la un moment dat un mal de pământ s-a prăbuşit peste unul din muncitori. El a fost scos şi se afla în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare care au avut succes.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.