Echipe de jandarmi montani au intervenit, sâmbătă seară, în sprijinul a trei turişti care au rămas blocaţi pe munte din cauza unui urs, în timp ce coborau spre staţiunea Buşteni. În ultima săptămână jandarmii au intervenit de şapte ori pentru alungarea animalelor sălbatice care intră în oraşe, în zona de nord a judeţului Prahova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Prahova, jandarmii montani au intervenit, în urma unui apel la 112, pentru a ajuta trei turişti blocaţi pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi.
Trei bărbaţi din Bucureşti, cu vârste între 28 şi 34 de ani, au cerut ajutor în condiţiile în care, în timp ce coborau dinspre cabana Caraiman către oraşul Buşteni, unde aveau maşina parcată, nu au mai putut înainta din cauza unui urs.
Jandarmii i-au condus în siguranţă pe cei trei până în staţiune. 
În ultima săptămână jandarmii au intervenit de şapte ori pentru alungarea animalelor sălbatice care intră în localităţi, în zona de nord a judeţului Prahova. Astfel de intervenţii au avut loc în oraşele Azuga, Buşteni şi în comuna Telega.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.