Secretarul general adjunct al PMP Ioana Constantin a anunţat, joi pe Facebook, că şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1. „Angajamentul meu şi al echipei PMP Sector 1 este ca cel mai bogat sector al Municipiului Bucureşti să îşi recape statutul de Capitală a Capitalei”, a afirmat Ioana Constantin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Câştigăm împreună! Am depus astăzi (joi - n.r.) candidatura pentru Primăria Sectorului 1. Este, de altfel, prima candidatură depusă pentru sectorul nostru şi vă mulţumim tuturor celor care aţi semnat pentru PMP Sector 1!  Suntem mulţi cei care ne dorim un sector prosper, sigur, curat, un sector prietenos cu copiii şi bunicii noştri, în care să ne bucurăm de fiecare zi. Candidatura mea este pentru Sectorul 1, pentru sectorul în care am crescut, am studiat şi în care locuiesc”, a scris Ioana Constantin joi pe Facebook.
Ea a vorbit despre ce îşi propune pentru Primăria Sectorului 1 şi anume mai puţine taxe şi impozite, mai multă transparenţă în cheltuirea banului public, pieţe moderne în fiecare cartier, şcoli moderne şi sigure şi locuri de joacă curtate şi sigure.
„Mai puţine taxe şi impozite, mai multă transparenţă prin publicarea tuturor facturilor şi contractelor; locuri de parcare pentru rezidenţi; pieţe moderne şi curate, dar şi pieţe volante în fiecare cartier; creşe, grădiniţe şi şcoli moderne şi sigure; locuri de joacă sigure şi curate, dar şi trotuare accesibile pentru mame şi copii; siguranţă şi ordine publică; mai mult verde, mai puţină poluare: în fiecare cartier, contruim grădini urbane comunitare dedicate membrilor comunităţii; oprim depozitările ilegale de deşeuri. Avem multe de reparat, de continuat, de făcut pentru sectorul nostru. Iar votul vostru este mai presus de orice negociere politică”, a completat Constantin. 
Aceasta a încheiat prin a îi mulţumi profestorului Cătălin Avramescu pentru faptul că a acceptat să fie şeful ei de campanie.
„Angajamentul meu şi al echipei PMP Sector 1 este ca cel mai bogat sector al Municipiului Bucureşti să îşi recape statutul de Capitală a Capitalei!”, a conchis Ioana Constantin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.