Incendiul de la groapa de gunoi a municipiului Sighişoara, izbucnit în 6 august, a fost stins marţi, după ce peste 130 de pompieri din Sighişoara, Târgu Mureş şi Târnăveni au intervenit cu patru autospeciale, fiind sprijiniţi de autorităţile locale şi firme din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După aproape 5 zile, incendiul de la groapa de gunoi din municipiul Sighişoara a fost lichidat. Astăzi 11 august, în jurul orei 16:00, echipele de intervenţie din cadrul ISU Mureş au strâns baza materială şi s-au întors la subunităţi. Din seara zilei de 6 august, s-a acţionat continuu pentru stingerea incendiului cu 4 autospeciale cu apă şi spumă, o motopompă remorcabilă şi peste 130 de cadre militare de la Detaşamentul Sighişoara, Detaşamentul Târgu Mureş şi Secţia Târnăveni”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş

Pompierii au fost sprijiniţi de Primăria Sighişoara şi de mai multe firme din zonă, care au trimis 5 excavatoare şi 5 cisterne cu apă, folosite în misiunea de stingere a incendiului.

Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.