Compania Lufthansa a anunţat, marţi, că reia, din 7 septembrie, cursele regulate de pe Aeroportul Sibiu către München.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă informăm pe aceastră cale faptul că reprezentanţii companiei aeriene Lufthansa au anunţat că, începând de luni, 7 septembrie, a.c., cursele aeriene regulate directe înspre şi dinspre München, operate la aeroportul sibian vor fi reluate. Zborurile vor fi operate în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri”, a transmis, marţi, Aeroportul Sibiu.

Pasagerii care tranzitează aeroportul sibian trebuie să respecte regulile de conduită în vederea asigurării respectării distanţării sociale şi prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Purtarea măştii în aeroport este obligatorie, iar  prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităţilor de check-in, securitate şi frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare.

În prezent, de pe Aeroportul Sibiu sunt operate curse spre Frankfurt Hahn, Dortmund, Londra, Memmingen, Madrid, Stuttgart, Nurnberg, Karlsruhe Baden-Baden.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.