Grupul coreean Blackpink, ale cărui videoclipuri opulente generează de regulă milioane de vizualizări, a stabilit un record pentru cea mai urmărită premieră pe YouTube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai nou videoclip, „How You Like That”, a fost lansat vineri, după o sesiune de întrebări şi răspunsuri care a durat o oră. Premiera a fost urmărită de peste 1,65 de milioane de utilizatori. Astfel, grupul a depăşit starurile k-pop BTS, care stabiliseră un record în luna februarie (premieră urmărită de peste 1,54 de milioane de utilizatori).

Acest single a marcat şi revenirea Blackpink după un an de pauză.

Anul trecut, cvartetul a devenit primul grup k-pop care a avut un videoclip vizionat de peste 1 miliard de utilizatori YouTube.

„How You Like That” va fi inclus pe primul album de studio al grupului, programat să fie lansat în septembrie.

Potrivit BBC, vineri, Lisa, Jennie, Rosé şi Jisoo urmează să cânte piesa la emisiunea lui Jimmy Fallon.

Blackpink a fost înfiinţat în 2016, în Seul şi a devenit rapid unul dintre cele mai populare grupul pop coreene. A fost prima trupă k-pop de fete care a urcat pe scena festivalului Coachella şi anul trecut a înregistrat primul succes de top în Marea Britanie, cu „Kill This Love”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.