Producătorul hollywoodian Steve Bing a murit după ce s-a aruncat de la etajul 27 al unui imobil de lux din cartierul Century City, Los Angeles, potrivit tabloidului TMZ, care citează surse judiciare anonime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorul Steve Bing, tatăl unui copil cu actriţa Elizabeth Hurley, avea 55 de ani.

Potrivit site-ului, Bing suferea de depresie şi s-ar fi sinucis. 

Poliţia din Los Angeles a confirmat moartea unui bărbat de 50 de ani în zonă, fără a-i dezvălui identitatea. 

Producător al filmelor precum "Get Carter", de Sylvester Stallone, "Shine a light", un documentar muzical de Martin Scorsese, Steve Bing a contribuit la scenariul pentru comedia "Kangaroo Jack", în 2003.

El a devenit celebru după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul de animaţie "The Polar Express", lansat în 2004, şi care a generat încasări de peste 300 de milioane de dolari la nivel mondial. 

Dezvoltator imobiliar, el a fost şi filantrop şi prieten al fostului preşedinte Bill Clinton căruia i-a împrumutat avionul său personal pentru o misiune în 2009 în Coreea de Nord, destinată să elibereze doi jurnalişti americani. 

Steve Bing a lăsat în urmă doi copii, Damian, din relaţia cu actriţa Elizabeth Hurley, şi Kira, fiica fostei campioane de tenis Lisa Bonder. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.