Consiliul de Administraţie Romaero Bucureşti, companie de stat specializată în producţie, servicii şi cercetare-dezvoltare în domeniul aeronauticii pentru aeronave civile şi militare de pasageri sau cargo, a decis să-i acorde un mandat de director general pentru patru luni lui Vasile Boicu, care fusese numit luna trecută director general provizoriu al companiei, pentru 30 de zile, după ce mandatul lui Remus Vulpescu la conducerea societăţii a încetat pe 10 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prin Decizia nr. 18/5 mai 2020, Consiliul de Administtraţie a decis acordarea lui Vasile Boicu a unui mandat de director general cu durata de patru luni, începând cu data de 11 mai 2020, care va putea înceta oricând înainte de împlinirea termenului în cazul numirii unui director general în condiţiile OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare", se precizează într-un anunţ transmis de companie Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Vasile Boicu fusese numit luna trecută director general provizoriu al companiei, pentru 30 de zile, după ce mandatul lui Remus Vulpescu la conducerea societăţii a încetat pe 10 aprilie. Boicu a mai ocupat în trecut postul de director general adjunct al companiei.

Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, Energie şi Mediului de afaceri, are o valoare de piaţă de 152,84 milioane lei.

Compania are circa 940 de salariaţi.

Romaero estimează pierderi de 25,11 milioane lei pentru 2019, la venituri totale de 490,43 milioane lei, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat aprobat de acţionari.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.