Clubul Sassuolo, la care este legitimat Vlad Chiricheş sub formă de împrumut de la Napoli, a anunţat, sâmbătă, că jucătorii săi vor avea acces la baza de pregătire începând de luni, pentru antrenamente individuale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“US Sassuolo anunţă că, de luni, 4 mai, jucătorii vor putea veni la terenurile bazei Mapei pentru antrenamente opţionale individuale. Jucătorii vor avea acces doar la terenuri, în conformitate cu regulile de distanţare socială. Accesul la facilităţile din interior (vestiare, săli de pregătire, birouri) va fi interzis”, se arată într-un comunicat al grupării italiene.

Antrenamentele individuale se vor desfăşura dimineaţa, de luni până vineri. Cele trei terenuri vor putea fi folosite pe parcursul unei ore de şase jucători (unul pentru fiecare jumătate de teren),iar staful tehnic nu va fi prezent. În schimb, jucătorii vor fi supravegheaţi de cadre medicale.

Dintre cluburile din Italia, şi Napoli a primit permisiunea să îşi reia antrenamentele la 4 mai, dar încă nu a anunţat dacă o va face.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.