China a dat undă verde primelor teste clinice pe oameni în vederea obţinerii unui vaccin experimental împotriva noului coronavirus, în timp ce încearcă să oprească ”importul” de cazuri de covid-19 din Rusia, iar frontiera cu aceasta a devenit noua ”linie a frontului” în războiul împotriva maladiei, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Provincia chineză Heilongjiang (nord-vest), la frontiera cu Rusia, a înregistrat luni 79 de cazuri ”importate” de covid-19. Este vorba despre chinezi care se întorc în ţară din Rusia, a anunţat marţi presa oficială.

Aceste cazuri reprezintă grosul îmbolnăvirilor declarate în China luni - 89.

În timp ce China luptă împotriva unui al doilea val de covid-19, două vaccinuri experimentale urmează să fie testate pe oameni, scrie marţi agenţia oficială chineză de presă China Nouă.

China a anunţat în martie că a dat undă verde altui test clinic al unui vaccin împotriva noului coronavirus, dezvoltat de Academia Militară chineză de Ştiinţe Medicale şi societatea din domeniul biotehnologiei HK CanSino Bio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.