Medicul-şef de la principalul spital din Moscova care tratează bolnavi de coronavirus şi care s-a întâlnit cu Putin săptămâna trecută a fost infectat, potrivit agenţiei ruse Interfax şi televiziunii publice Rossiya 24, care citează spitalul, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anunţat imediat că preşedintele rus este testat în mod regulat în vederea depistării noului coronavirus şi că ”totul este normal”, potrivit Interfax.

Putin s-a întâlnit marţea trecută cu acest medic, dr. Denis Proţenko, la Spitalul Komunarka.

Nici Putin şi nici medicul nu purtau echipament de protecţie.

”Totul este bine”, a dat asigurări Kremlinul, citat de RIA Novosti, precizând că Vladimir Putin este testat cu regularitate.

Epidemia noului coronavirus, apărut în China în decembrie şi care s-a răspândit în întreaga lume, a contaminat 2.337 de persoane în Rusia şi ucis 17, potrivit unui bilanţ oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.