Registrul Auto Român (RAR) estimează un profit net de 127,85 milioane lei în acest an, la venituri totale de 444,2 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli pentru acest an publicat în dezbatere de acţionarul majoritar, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2020 sunt programate venituri totale cu o creştere, faţă de realizările anului precedent, cu 6%, a cheltuielilor totale cu o creştere cu 5,80%, regia programând un profit brut de 152,21 milioane lei. Regia nu a înregistrat în anul precedent şi nu programează plăţi restante în anul 2020, iar rezultatul brut este programat cu o creştere cu 6,39%”, arată documentul consultat de News.ro.

De asemenea, cheltuielile totale sunt prognozate la aproape 292 milioane lei.

Cheltuielile cu investiţiile au fost planificate la 84,4 milioane lei.

RAR are 1.700 de angajaţi.

Câştigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială a fost stabilit la 7.692 lei.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.