Virtual Vocations, unul dintre site-urile care analizează job-urile remote, a realizat un studiu prin care îşi doreste să descopere care sunt beneficiile pe care şi le doresc angajaţii remote. Iar rezultatele cercetării au arătat că aceştia nu doar că nu sunt diferiţi în vreun fel de angajaţii tradiţionali, ci şi că se confruntă cu aceeaşi mare problemă ca aceştia: nu primesc ceea ce îşi doresc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit www.wedohr.ro, peste 4,600 de oameni au participat la studiul realizat între 7 şi 11 octombrie. Iar dintre aceştia, 82,81% au spus că preferă să lucreze full time de acasă decât să aibă mai multe zile de concediu plătit. Pentru aceştia flexibilitatea de fiecare zi este mult mai importantă decât câteva zile de concediu în plus pe an. Iar lucrul acesta ar trebui să fie un indiciu important pentru cei care creează pachetele de beneficii pentru fiecare companie în parte. 

Mai mult decât atât, mai bine de 73% dintre respondenţi au declarat că sunt dispuşi să renunţe chiar şi la 20% din salariu pentru a putea avea un program flexibil şi să aibă posibilitatea de a lucra de oriunde. 

Însă, cu toate că flexibilitatea este crucială pentru aceştia, mai puţin de 15% dintre ei s-au declarat satisfăcuţi de actualul pachet de beneficii pe care îl au. Şi, mai mult, tot aproape 15% dintre s-au declarat total nemulţumiţi de acestea. 

Puţin mai mult de jumătate dintre respondenţi (54,55%) au declarat că pot accepta un salariu mai mare în schimbul unui pachet de beneficii. Pe de altă parte, mai bine de 80% dintre aceştia au spus că preferă beneficii importante precum asigurarea medicală sau o pensie privată, în ciuda unui abonament la sală sau a unor zile plătite pentru a face voluntariat. 

De altfel, asigurarea medicală este cel mai important beneficiu pentru aceştia – 47,56% punând-o pe primul lor. De altfel, mai bine de 65% dintre aceştia au spus că sunt de acord să contribuie şi ei pentru a avea o asigurare medicală bună. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.