Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că a identificat şi pus la dispoziţia autorităţilor o clădire cu o sută de locuri pentru carantină, în prezent fiind şase persoane în ea. ”Nu sunt cazuri confirmate de coronavirus”, a precizat primarul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primăria asigură suport pentru comitetul pentru situaţii de urgenţă. Am găsit în timp record o locaţie pentru carantină, cu o sută de locuri. Am făcut eforturi şi nu aşteptăm nici măcar mulţumiri. Aseară, s-a mulţumit Prefecturii pentru locaţie, deşi noi am găsit-o”, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Gabriela Firea.

Aceasta a precizat că nu sunt cazuri confirmate de coronavirus în Capitală.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Avem şase persoane în acea clădire, pentru izolare, după ce cele două persoane venite primele au plecat acasă pentru că nu aveau simptome”, a mai spus Firea.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, luni seara, că sunt 4.172 locuri de carantină la nivel naţional, în 125 de locaţii aflate în 121 de localităţi din 40 de judeţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.