Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa s-a calificat duminică, în deplasare, în sferturile Cupei EHF, după ce a remizat cu formaţia ungară Erd, scor 24-24 (12-12), în ultimul meci din grupa C a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cealaltă partidă a ultimei etape, MKS Lublin – Odense, scor 20-33.

Astfel, la finalul grupei, clasamentul este 1. Odense 10 puncte, 2. Gloria Bistriţa 7, 3. Erd 6, 4. MKS Lublin 1.

În sferturile de finală s-au calificat echipele Odense şi Gloria Bistriţa.

Rezultatele complete ale echipei Gloria Bistriţa sunt: cu MKS Lublin 22-22 şi 26-20, cu Erd 25-25 şi 24-24, cu Odense 19-25 şi 25-23.

Formaţia bistriţeană a ajuns în grupa C a competiţiei, deşi a fost eliminată de Corona în turul al treilea, însă EHF a decis excluderea echipei braşovene în urma scandalului de dopaj din lot.

În grupa B a competiţiei, Măgura Cisnădie a încheiat pe ultimul loc, cu 0 puncte, şi implicit cu ratarea calificării în sferturile de finală.

Meciurile din faza grupelor se vor încheia în 9 februarie, iar primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în sferturile de finală ale Cupei EHF.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.