Un şofer care a lovit mortal un pieton pe un drum din judeţul Olt şi care apoi a fugit de la locul faptei a fost prins după patru zile. Şoferul, în vârstă de 33 de ani, din judeţul Constanţa, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de sâmbătă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii au fost sesizaţi pe data de 4 februarie, la ora 23, despre producerea unui accident  rutier pe Drumul Comunal 85, în comuna Fălcoiu, în eveniment pierzându-şi viaţa o persoană. 
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Rutier Caracal. În urma verificărilor, aceştia au stabilit că, în timp ce se deplasa pe lângă bicicletă, un bărbat de 54 de ani din localitate a fost lovit de o maşină care a părăsit locul accidentului. În urma impactului, bărbatul a murit. 
“În urma activităţilor efectuate de poliţişti, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din oraşul Eforie, judeţul Constanţa, bănuit de producere accidentului, care a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, se arată în comunicatul IPJ Olt. 
Pentru identificarea şoferului, poliţiştii au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj-Serviciul Criminalistic, a mai precizat sursa citată. 
Bărbatul a fost prins în judeţul Olt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.