Poliţiştii din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini cu un băiat de 14 ani luat la bătaie de un altul, de 15 ani. Ulterior, agresorul a fost identificat şi este cercetat pentru loviri şi alte violenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeşului Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat pentru News.ro că poliţiştii s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o altercaţie între mai mulţi băieţi.
 
”Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au stabilit că altercaţia a avut loc în cursul zilei de 2 februarie a.c., în comuna Braloştiţa, sat Sfircea. Pe fondul unui conflict spontan, un minor de 15 ani, din Braloştiţa, ar fi agresat fizic un baiat de 14 ani, din Scăeşti”, a declarat Cosmin Grădinariu.
 
Poliţiştii continuă cercetarile sub supravegherea unităţii de parchet competente, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.