Partidul ADER susţine, luni seară, că primarul Gabriela Firea a decis să îl dea afară pe Bogdan Stanoevici, managerul Circului Metropolitan Bucureşti, după ce acesta a anunţat că va candida pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partidul ADER anunţă, luni seară, într-un comunicat de presă, că ”Gabriela Firea îl dă afară pe contracandidatul ei, de teamă că îl vor vota bucureştenii”.

Purtătorul de cuvânt al Partidului ADER, Orlando Culea, a afirmat că Gabriela Firea ”apelează la tertipuri de teamă că va pierde Capitala”.

"Este o eliminare a celor care îndrăznesc să o concureze. O răzbunare ordinară, care arată adevăratul caracter al unei persoane care se crede mare doamnă", a declarat Orlando Culea.

Pe data de 25 ianuarie, fostul ministru pentru Românii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a anunţat că  va candida din partea partidului ADER în cursa pentru scaunul de primar general al Bucureştiului.

Primăria Capitalei a anunţat, luni seară, că a încetat contractul de management al lui Bogdan Stanoevici la Circul Metropolitan Bucureşti, acesta find în preaviz de 15 zile. Corpul de Control al primarului general a descoperit ”management defectuos”. Primăria Capitalei susţine că verificările au demarat în noiembrie 2019 şi nu au legătură cu candidatura acestuia la alegerile locale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.