Controversatul artist britanic Morrissey va lansa în martie albumul de studio „I Am Not a Dog on a Chain”, al 13-lea material solo al său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta va fi primul album al lui Morrissey de la „California Son”, colecţie de coveruri lansată în 2019.

Cântăreţul a anunţat discul în noiembrie, când a scris că este cel mai bun al lui, „prea bun să fie adevărat... prea adevărat pentru a fi considerat bun”. 

Vineri, el a confirmat că albumul va fi lansat pe 20 martie. 

Materialul cuprinde 11 piese, înregistrate în Saint-Rémy-de-Provence (Franţa), este produs de Joe Chiccarelli, iar primul single este „Bobby, Don’t You Think They Know?”, pe care îl interpretează împreună cu Thelma Houston.

„I Am Not a Dog on a Chain” reprezintă primul material cu muzică nouă al lui Morrissey de la „Low in High School”, lansat în 2017.

Steven Patrick Morrissey, născut pe 22 mai 1959, a format, împreună cu Johnny Marr, trupa The Smiths, care a activat între anii 1982 - 1987. Considerată una dintre cele mai importante formaţii new-wave ale perioadei, The Smiths a devenit un „grup-cult”, bazându-şi succesul pe textele lui Morrissey.

El şi-a început cariera solo în 1988, când a lansat discul „Viva Hate”. Până în prezent, a lansat 12 albume solo de studio, cel mai recent datând din 2019 - „California Son”. Morrissey a concertat la Sala Palatului din Bucureşti, în octombrie 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.