Şeful de post din comuna Cireşu, judeţul Bărila, a fost prins la volan, vineri seară, având o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Agentul de poliţie este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, dar şi disciplinar de către colegii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit debraila.ro, şeful de post din comuna Cireşu, judeţul Brăuila, în vârstă de 33 de ani, se afla, vineri seară, pe strada Celulozei din municipiu şi nu a oprit la semnalele colegilor săi.

În cele din urmă, pe aceeaşi stradă, agentul a fost oprit, iar rezultatul înregistrat de aparatul alcooltest a arătat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Agentul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţă alcoolului, dar şi disciplinar, măsura fiind dispusă de comandă Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.