Fostul fotbalist sârb Darko Kovacevici a fost atacat cu focuri de armă, marţi, în faţa locuinţei lui din Atena, informează mirror.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kovavcevici, 46 de ani, a fost atacat de două persoane după ce şi-a parcat maşina. El a ajuns la spital cu răni la mână şi la genunchi, dar nu de la gloanţe, ci în urma faptului că s-a aruncat la pământ pentru a se feri.

Poliţia a găsit incendiată maşina folosită de agresori, un automobil Smart, în apropierea locului atacului.

"Am văzut un om coborând din maşină şi venind cu un pistol îndreptat înspre mine. M-am aruncat instinctiv şi el a tras, apoi a urcat în maşină şi a dispărut", a declarat Kovacevic, la ieşirea din spital.

Deocamdată nu se cunosc motivele atacului. Maşina a fost identificată ca aparţinând unei persoane din Messinia, o zonă din sud-vestul Peloponezului. Automobilul nu fusese declarat ca furat.

Poliţia nu a reţinunt deocamdată pe nimeni în acest caz.

În cariera de fotbalist, Kovacevici, 59 de selecţii în naţionala Serbiei, a jucat la echipe ca Steaua Roşie Belgrad, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus, Lazio şi Olympiacos Pireu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.