Traficul pe sensul spre Capitală al DN 1 Braşov - Bucureşti este aglomerat, joi după-amiază, pe Valea Prahovei circulându-se în coloană, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul către Capitală al DN 1 Braşov - Bucureşti.

La această oră, pe Valea Prahovei se circulă în coloană, de la limita cu judeţul Braşov, în zona staţiunilor Predeal, Azuga, Buşteni, Sinaia, până în oraşul Comarnic, pe tronsonul kilometric 104-107.

"Pentru evitarea traficului aglomerat, a fost instituit dispozitiv de dirijare pe Valea Prahovei, şoferii putând opta şi pentru rutele ocolitoare, respectiv DN 1A Săcele – Ploieşti şi DN 73 Fundata – Piteşti", arată Infotrafic.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor care acţionează pentru fluidizarea circulaţiei în zonele aglomerate, să adapteze viteza tuturor condiţiilor de drum şi de trafic, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule şi să semnalizeze înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, asigurându-se totodată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.