"Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare văzute şi vorbite la "România, te iubesc!", bestseller Humanitas la Gaudeamus 2019, va fi lansat vineri, la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, în debutul turneului prin ţară care va continua până la 21 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La întâlnirea de la Bucureşti vor fi prezenţi jurnaliştii Paula Herlo, Rareş Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu, Cristian Leonte şi Lidia Bodea, directorul editurii Humanitas. 

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări prin Eventbook.

„Este o carte pe care o deschidem cu optimism, ne-o dorim inspiraţie pentru cei care îşi doresc să facă binele şi model tuturor celor care văd prea multe tonuri închise în viitorul României. Oamenii care fac binele sunt eroii acestei cărţi. Oameni care s-au ridicat deasupra propriei condiţii, unii deasupra vremurilor, şi şi-au dus tot mai sus visul, familia, comunitatea. Ei şi ele au harul de a-i ajuta pe alţii, în suferinţă sau în nevoie, au darul şi norocul să devină lideri în munca lor. Ei şi ele sunt dovezi că se poate, că voinţa şi munca aduc rezultate, împlinire şi chiar fericirea, după 30 de ani în care prea mulţi români au fost alungaţi din ţară de lipsa oportunităţilor oneste, de incompetenţi sau ticăloşi instalaţi peste noapte în posturi de decizie, de proiecte veşnic neîncepute vândute ca promisiuni ferme. Volumul acesta le este închinat oamenilor care împing lucrurile înainte în jurul lor, celor care luptă să schimbe lucruri ce se încăpăţânează să rămână neschimbate. Este un semn de mulţumire, şi în acelaşi timp îndemn pentru veşnicii pesimişti sau demotivaţi. Oamenii acestei cărţi merg într-o direcţie pe care noi o credem din suflet bună de urmat, toţi cei care avem speranţă şi muncim ca să ne facem bine", spune Cristian Leonte. 

Programul evenimentelor de lansare: 

Bacău, sâmbătă, 14 decembrie, ora 17.00 - Aula Universităţii „Vasile Alecsandri“ (Calea Mărăşeşti nr. 157)

Iaşi, duminică, 15 decembrie, ora 17.00 - Casa Cărţii (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 67)

Suceava, luni, 16 decembrie, ora 18.00 - Universitatea „Ştefan cel Mare“, Auditorium „Joseph Schmidt“ (str. Universităţii nr. 13. Eveniment realizat în colaborare cu Biblioteca Universitară

Baia Mare, marţi, 17 decembrie, ora 18.00 - Centrul Universitar Nord, Biblioteca Universitară (str. Victoriei nr. 76)

Cluj, miercuri, 18 decembrie, ora 18.30 - Librăria Humanitas (str. Universităţii nr. 4)

SIBIU, joi, 19 decembrie, ora 18.30 - Librăria Humanitas (str. Nicolae Bălcescu nr. 16)

Braşov, vineri, 20 decembrie, ora 18.30 - Universitatea „Transilvania“, Aula „Sergiu Chiriacescu“ (str. Iuliu Maniu nr. 41A)

Bucureşti, sâmbătă, 21 decembrie, ora 17.00- Diverta Lipscani (str. Lipscani nr. 30–34)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.