Cinci bărbaţi din Târgu Mureş au fost reţinuţi în urma unor percheziţii făcute de poliţişti şi procurorii DIICOT, fiind suspectaţi de introducere în ţară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Târgu Mureş, sub coordonarea procurorului DIICOT - S.T. Târgu Mureş, au făcut, marţi, 7 percheziţii domiciliare, la locaţiile folosite de membrii unei grupări infracţionale.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite aproximativ 1.000 de grame de muguri de cannabis, 750 de grame de rezină de cannabis, 50 de grame substanţe cu efect psihoactiv, 20 de grame de cocaină, 10 grame ciuperci halucinogene, 71 de comprimate de ecstasy, o armă cu aer comprimat, 7 telefoane mobile, 34.500 de lei şi 450 de euro.

Ca urmare, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, toţi din municipiul Târgu Mureş, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Mureş, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, fără drept, trafic de droguri de risc şi operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

La  acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.