Tehnicianul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat, duminică, după meciul cu Chindia Târgovişte, scor 5-2, că formaţia sa ar fi putut să înscrie mai mult. El a menţionat însă şi că primul gol a fost primit cu mare uşurinţă de Academica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu mă aşteptam să marcăm atât de mult şi puteam să marcăm şi mai mult. Am abordat foarte bine acest meci. Îi felict pe jucători, pentru că au dat dovadă de caracter. Mă bucur că au început să creadă. Sunt un grup foarte bun, un grup unit. Astăzi suntem bucuroşi, de mâine o luăm de la capăt. Primim goluri cu mare uşurinţă şi nu avem voie. Am reglat situaţia la pauză. Am întors acel 1-0 după care eu zic că am dominat jocul cap-coadă”, a spus Poenaru la Digi Sport.

De cealaltă parte, Viorel Moldovan şi-a asumar responsabilitatea înfrângerii: “A fost o zi de coşmar pentru noi. Sunt astfel de momente… nici nu pot să fiu supărat. Nu a fost uşor. Am încercat să revenim… Sunt astfel de zile când nimic nu-ţi iese. Trebuie să uităm rapid acest joc, să ne regrupăm. Astăzi toate mingile săreau la adversar. Faci multe greşeli când nu-ţi ies lucrurile. Am pierdut, îmi asum în totalitate acest eşec. Trebuie să ne regrupăm cât mai rapid posibil. Suntem puţin debusolaţi, am ierdut încrederea, dar sper să ne revenim cât mai repede. Capul sus! Mai departe”.

Formaţia Academica Clinceni a învins, duminică, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 5-2, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I, în care adversarii au condus cu 1-0.

Au marcat Cherchez ‘3 şi Raţă ‘41 pentru gazde, respectiv Buziuc ’18, Merloi ’29, ’39, ’54 şi Vojtus ’70 pentru Academica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.