Manpres, companie care se ocupă cu vanzarea si distribuţia de presă in regim de abonament, şi-a lansat catalogul tipărit pentru anul 2020. Conţine oferte şi preţuri pentru abonamentele de anul viitor, la ziare şi reviste româneşti şi internaţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Catalogul se tipareste de două ori pe an, în luna iunie si în noiembrie a fiecarui an. Acesta poate fi solicitat gratuit la adresa office@manpres.ro .

Cateva detalii din Catalogul MANPRES 2020:

Catalogul MANPRES de preturi la ziare si reviste in regim de abonament 2020, s-a tiparit in 3.000 de exemplare si va fi distribuit abonatilor MANPRES - in special managerilor de companii multinationale, nationale, banci, asigurari, ambasade, institutii publice, universitati, media-publicitate etc.;

 - Acesta se tipareste de fiecare data in 3.000 de exemplare, in format A4;

 - Cele mai vândute publicaţii prin Manpres sunt cele economice internaţionale. Vorbim despre nume din Marea Britanie, ca Financial Times şi The Economist. De asemea, se vinde bine şi publicaţia Harvard Business Review;

Manpres pune la dispoziţie o gamă de peste 200.000 de reviste ştiinţifice, româneşti şi străine din Franţa, Anglia, Germania, Italia, SUA, China, Japonia, Rusia, Slovacia, Ucraina, Letonia sau Estonia;

 - Compania Manpres deţine licenţa exclusivă de a tipări şi distribui, în ţara noastră, peste 7.000 de ziare cotidiene si reviste internationale din 95 de ţări şi în 52 de limbi.  Publicaţiile se livrează în format A3 pe hârtie de imprimantă, printată alb-negru faţă/verso. Publicaţiile sunt replici digitale exacte ale formatelor tipărite, identice din punct de vedere editorial şi grafic. Imaginea este exact cea a publicaţiei originale, aşa cum apare ea în format tipărit.

 - Persoanele interesate sa se aboneze, editorii de presa, difuzorii de presa si abonatii MANPRES pot solicita gratuit acest catalog pe office@manpres.ro .

Ce spune despre catalog Mihai Manea – Director General Manpres: “Catalogul MANPRES este un element foarte important pentru identitatea si brandul MANPRES, al modului de relationare dintre MANPRRES  si abonatii sai. Am ajuns la al paisprezecelea an consecutiv sa tiparim acest catalog, el devenind astfel cel mai important element de relationare cu abonatii nostri. In catalog gasiti preturile de abonament la peste 1.300 de ziare si reviste romanesti si internationale din domeniile achizitii publice, fiscalitate, economic, financiar, contabil, business juridic, legislativ, resurse umane, medical, auto, IT etc.”

Avantajele abonamentelor prin Manpres:

  • Preţul unui abonament este mai mic cu 40% faţă de preţul unei publicaţii la chioşc.
  • Publicaţiile sunt primite la orele indicate de clienţi, ele fiind livrate de fiecare dată într-un pachet cu un ambalaj protector sigilat, însoţite de avize de expediţie, personalizate cu numele şi adresa clientului. 
  • Modificări în structura comenzilor făcute de clienţi pe durata derulării acestora. 
  • Livrările sunt efectuate pe timpul nopţii, pana in ora 08:00 dimineata.

Modalităţi de abonare

Clienţii de pot abona pe site-ul manpres.ro, pe mail - office@manpres.ro , la sediul firmei - Piaţa Presei Libere (nr. 1, Parter, Corp C, Cam. 14, Sector 1, Bucureşti) sau la telefon - 0722 341 546

Cum livrează Manpres

Livrările se fac printr-un sistem de curierat propriu, prin echipajele de monitorizare şi prin agenţii de abonamente. Manpres face ca abonatul să aibă publicaţiile favorite la micul dejun, între orele 6:00-9:00 dimineaţa.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.