Fiat Chrysler Automobiles (FCA) şi PSA, proprietarul Peugeot, şi-au informat angajaţii că vor semna un acord angajant de fuziune în următoarele săptămâni, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin intermediul a două comunicări separate făcute prin intermediul canalelor interne, obţinute marţi de Reuters, cele două grupuri şi-au anunţat angajaţii că peste 50 de persoane sunt implicate în acest proces.

FCA şi PSA negociază finalizarea unei fuziuni care ar crea al patrulea mare producător auto din lume.

Potrivit documentelor, au fost formate nouă grupuri de lucru, conduse de directorul financiar şi şeful dezvoltării afacerilor la nivel global al FCA, David Ostermann, şi de vicepreşedintele executiv pentru programe şi strategie al PSA, Olivier Bourges.

Preşedintele FCA, John Elkann, a declarat săptămâna trecută că nu este îngrijorat de procesul şocant intentat de General Motors împotriva FCA şi că este optimist că va fi încheiat un acord de fuziune cu PSA până la sfârşitul acestui an.

FCA este acuzat de General Motors că a mituit lideri sindicali în negocierea contractelor de muncă, provocând grupului costuri semnificative.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.