Un bărbat a fost intoxicat cu fum în urma unui incendiu izbucnit, luni, într-un apartament din Piatra Neamţ, el fiind găsit inconştient de către pompieri. De asemenea, alte patru persoane care locuiesc în blocul respectiv au fost evacuate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, pompierii de la Detaşamentul Piatra Neamţ au fost solicitaţi, luni, să intervină la un incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul trei al unui bloc de locuinţe aflat pe strada Garofiţei din municipiul Piatra Neamţ.
 
Acolo s-au deplasat două autospeciale de stingere şi o autospecială pentru lucru la înălţime, dar şi două ambulanţe al Serviciului Judeţean. 
 
"Incendiul se manifesta în interiorul apartamentului. Ardeau articole vestimentare şi elemente de mobilier. Proprietarul locuinţei a fost salvat de către pompieri. Acesta era intoxicat cu monoxid de carbon, inconştient. Un pompier a renunţat la masca sa pentru respirat, conectând-o la victimă”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ.
 
 
De asemenea, au mai fost evacuate trei persoane care locuiesc la etajul trei şi una de la etajul patru. 
 
Pompierii au reuşit să stingă incendiul, stabilind că focul ar fi fost provocat în mod intenţionat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.