VTEX, furnizorul unei platforme unificate de comerţ, a anunţat, joi, că lansează VTEX Partner Insights, un program de consultanţă adresat companiilor care vor să îşi dezvolte business-ul în online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul constă în realizarea unei analize a business-urilor online ale companiilor partenere şi a unui training de e-commerce, desfăşurat pe parcursul mai multor zile. VTEX Partner Insights se adresează companiilor online şi celor care au o abordare omnichannel, interesate să-şi crească vânzările în online.

Programul este structurat în 3 etape. Prima etapă constă în programarea unei întâlniri între experţii VTEX şi decidenţii companiilor, pentru a înţelege pe deplin business-ul lor online şi, de asemenea, pentru a defini nevoile şi obiectivele. Ulterior, specialiştii vor construi o structură de training personalizată.

A treia etapă constă în trainingul efectiv, realizat din mai multe module de câte o zi, în care experţii prezintă o analiză a magazinului online, a canalelor de vânzare, oferă recomandări despre lucrurile care ar trebui îmbunătăţite, schimbate, implementate, tips & tricks ale industriei de ecommerce etc.

Companiile vor avea un audit al business-ului în domeniul online, consultanţă privind abordarea industriei e-commerce, acces la resursele VTEX din România şi din străinătate despre noi strategii, metode şi instrumente de creştere ale vânzărilor în online.

Programul a fost lansat în cadrul celei de-a doua ediţii din România a European Digital Commerce, parte a evenimentului european dedicat industriei de comerţ. Cea de-a doua ediţie a evenimentului din România a avut loc joi, 31 octombrie, în Bucureşti şi a adus împreună 150 de specialişti interesaţi de tendinţele industriei de comerţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.