Simona Halep a explicat luni, de ce s-a simţit sub presiune în timpul partidei disputate cu Bianca Andreescu, spunând că a auzit în ţară că ar fi ”cam bătrână”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am auzit la mine în ţară că sunt un pic prea bătrână. De aceea a fost un pic de presiune. Dar sunt fericită şi mândră acum că am văzut că sunt încă acolo şi pot să lupt, chiar dacă vin jucătoare tinere şi puternice, care câştigă deja la 19 ani un grand slam", a declarat Halep, potrivit WTA Insider.

Simona Halep, locul 5 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, numărul 4 mondial, în prima etapă a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen. 

Insuficient refăcută după accidentarea suferită la Wuhan, în septembrie, Halep a arătat multă îndârjire în acest meci. Ea nu a vrut sub nicio formă să piardă primul duel cu Bianca Andreescu şi s-a impus prin voinţă, ambiţie şi inteligenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.