O adolescentă în vârstă de 14 ani din judeţul Dâmboviţa a ajuns la spital, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat de 44 de ani. Acesta a fost reţinut pentru infracţiunea de act sexual cu un minor, anchetatorii cerând arestarea preventivă a bărbatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dâmboviţa, poliţiştii din oraşul Puioasa au fost anunţaţi telefonic, vineri seara, despre faptul că la camera de gardă a unităţii sanitare s-a prezentat o tâmără de 14 ani, care prezintă sângerări vaginale abundente care ar fi putut fi cauzate de un act sexual.
În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că fata, care este elevă, ar fi avut relaţii intime liber consimţite cu un bărbat de 44 de ani din localitate. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de act sexual cu un minor, iar anchetatorii au formulat propunere de arestare preventivă pe numele său. 
Având în vedere starea gravă de sănătate a tinerei, medicii de la spitalul din Pucioasa au decis să o transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. 
Purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Elena Firoiu, a declarat  că „se pare” că tânăra a avut şi stare de leşin, dar şi sângerări vaginale în urma unui raport sexual, iar după intervenţia chirugicală starea de sănătate a tinerei este foarte bună.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.