Liderul PNL; Ludovic Orban a declarat, joi, după ce moţiunea de cenzură a trecut, că ”Parlamentul României a demis Guvernul PSD care şi-a bătut joc de România”. ”Coşmarul pe care-l trăieşte România de trei ani a încetat”, a spus Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PNL a declarat, joi, după ce moţiunea de cenzură a trecut, că ”este un exerciţiu democratic extraordinar”.

”Coşmarul pe care-l trăieşte România de trei ani a încetat. Astăzi, Parlamentul României a demis Guvernul PSD care şi-a bătut joc de România”, a spus Orban.

”Mulţumesc preşedintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moţiuni. Le mulţumesc colegilor mei din Partidul Naţional Liberal, care au fost prezenţi toţi şi au votat la vedere în favoarea acestei moţiuni. Le mulţumesc tuturor partenerilor politici, care au fost alături de noi în acest demers şi care au stat până la sfârşit, rezistând la cele mai ticăloase şi mizerabile oferte, care au fost făcute vreodată în ultimii 30 de ani unor parlamentari de către o putere disperată, o putere care nu a făcut altceva decât să servească infractorii în România. Nu ne bucurăm astăzi, guvernarea României este un lucru mult prea grav pentru ca noi, astăzi, chiar dacă am reuşit în acest demers salutar pentru naţiunea română, să ne creeze starea de bucurie şi de satisfacţie”, a precizat liderul liberal. 

El a spus că se încheie o perioadă de distrugere, se încheie o perioadă de ură şi de divizare şi începe o perioadă de construcţie, începe o perioadă de modernizare, începe o perioadă în care Guvernul va fi readus în serviciul cetăţeanului, o perioadă în care fiecare cetăţean român poate să aspire cu legitimitate la îndeplinirea tuturor drepturilor şi libertăţilor sale şi la şansa de a reuşi în viaţă.

Orban a anunţat că va fi convocat Biroul Politic Naţional pentru a stabili strategia, echipa lşi mandatul pentru consultările de la Cotroceni.

”Orice declaraţie legată de ceea ce se va întâmpla de acum înainte o vom face după reuniunea Biroului Politic Naţional. Se ştie foarte bine că în cazul în care vom fi chemaţi să formăm Guvernul, propunerea Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de premier este persoana preşedintelui Partidului Naţional Liberal, adică în persoana mea, Ludovic Orban. Partidul Naţional Liberal, imediat după Congres, a lucrat permanent la programul de guvernare, la atragerea de competenţe, de oameni specialişti, de expertize.  La ora actuală, în Partidul Naţional Liberal, pe fiecare domeniu de activitate, avem trei, patru, cinci, dacă nu şi mai mulţi  posibili candidaţi pentru funcţiile de miniştri”, a precizat Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.