Patru persoane au fost transportate la spital, vineri seară, în urma unui accident produs între Cisnădie şi DN 1, în judeţul Sibiu, după ce un autoturism s-a ciocnit cu o ambulanţă, proiectând-o într-o altă maşină. La spital au fost duşi asistenta medicală din ambulanţă, şoferul celei de-a doua maşini, dar şi cei doi pacienţi aflaţi în autosanitară, unul având traumatism cranio-cerebral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, accidentul s-a produs pe DJ 106C, după ce şoferul unui autoturism a intrat pe drumul judeţean fără să acorde prioritate unei ambulanţe care circula regulamentar spre DN 1 şi s-a ciocnit cu aceasta, proiectând-o într-o altă maşină, condusă regulamentar din sens opus.

În urma accidentului, au fost transportaţi la spital doi pacienţi care se aflau în ambulanţa lovită, asistenta medicală a echipajului şi şoferul autoturismului condus regulamentar.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu au precizat că asistenta medicală a suferit un traumatism cranio-facial, cu pierdere de conştienţă, şoferul autoturismului - fractură la o mână. Ambii pacienţi din ambulanţă au fost duşi la spital, unul având traumatism cranio-cerebral, iar celălalat pentru problemele medicale preexistente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.