Fundaşul portughez Ruben Semedo, 25 de ani, a marcat, marţi, primul său gol în grupele Ligii Campionilor, în meciul pe care echipa lui, Olympiacos Pireu, l-a pierdut, în deplasare, cu Steaua Roşie Belgrad, în etapa a II-a a Grupei B.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Semedo şi-a început cariera fotbalistică la Sporting Lisabona. În 2017, el a fost cumpărat de Villarreal, în schimbul sumei de 14 milioane de euro.

La 12 februarie 2018, jucătorul a ajuns la închisoare, în urma plângerii formulate de o persoană împotriva lui. Acuzatorul a susţinut că a fost bătut şi sechestrat de Semedo şi de alte două persoane în casa fotbalistului, din apropiere de Valencia.

Plasat în detenţie pentru tentativă de omor, lovituri, ameninţări, sechestrare, port ilegal de armă şi jaf, Semedo a fost eliberat condiţionat, la jumătatea lunii iulie 2018, după ce a plătit o cauţiune de 30.000 de euro.

Villarreal l-a împrumutat apoi la Huesca şi la Rio Ave, iar vara trecută l-a vândut formaţiei Olympiacos Pireu.

Grecii au plătit 4,5 milioane de euro pentru el şi i-au oferit un contract de 700.000 de euro pe an. Villarreal a păstrat 20 la sută din drepturile federative ale fundaşului.

Marţi, Semedo a deschis scorul la Belgrad, în minutul 37, dar Olympiacos a trebuie să se recunoască învinsă, după ce a rămas în zece jucători, în urma eliminării lui Yassine Benzia, în minutul 58.

Steaua Roşie a întors scorul prin Vulici '63, Milunovici '87 şi Boakye '90.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.