„Punguţa cu doi bani”, un spectacol muzical interactiv şi energic, este noua premieră a Teatrului „Ion Creangă” şi se va juca în fiecare sfârşit de săptămână din luna octombrie la Sala Mică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ocazie de a redescoperi poveştile lui Ion Creangă, scrise acum mai mult de un secol, „Punguţa cu doi bani” este adaptat de o echipă tânără, care propune o interpretare inedită a binecunoscutului text. Spectacolul aduce publicul – copii şi adulţi deopotrivă – în mijlocul acţiunii.

„Încă din foaier pornim în aventură, alături de cocoş, trecând prin apă şi prin foc, în lupta cu boierul, cu vizitiul şi bucătăreasa. Când pe drum, când pe lângă drum, în curtea căsuţei colorate sau printre copaci, strigând cu toţii: «Cucurigu, boieri mari, daţi punguţa cu doi bani!»”, a transmis într-un comunicat regizoarea Gabriela Dumitru, care semnează şi scenariul.

Distribuţia este alcătuită din Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nănău, Oana Bănuţă şi Liliana Donici.

Spectacolul are durata de 45 de minute şi este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani.

„Punguţa cu doi bani” se va juca pe 02, 06, 11, 13 şi 20 octombrie, de la ora 18:00, şi pe 12 şi 27 octombrie, de la ora 11:00, la Sala Mică a Teatrului „Ion Creangă”.

Biletele pot fi cumpărate online, de pe myticket.ro şi entertix.ro, şi de la casa de bilete a teatrului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.