Albumul „Lover” al lui Taylor Swift, vândut în peste 1 milion de exemplare în Statele Unite, a fost certificat cu platină de Recording Industry Association of America.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Certificatul a fost acordat după doar patru săptămâni de la lansarea materialului de studio ce cuprinde 18 piese.

Lansat pe 23 august, cel de-al şaptelea album al lui Swift, a generat peste 3 miliarde de accesări online la nivel mondial, potrivit Variety. 

În primele cinci zile, albumul a fost vândut mai bine decât oricare altul de la „Reputation” al lui Swift, apărut în 2017. Acesta este şi primul album pentru care cântăreaţa deţine controlul deplin al înregistrărilor master. Primele şase discuri ale ei sunt deţinute de Scooter Braun şi Big Machine Label.

Albumul a debutat pe primul loc în topurile din SUA, Australia şi Marea Britanie. „Lover” este cel mai ascultat album în China în 2019. 

Videoclipul piesei „Me!”, cântată împreună cu Brandon Urie, a doborât şi el un record: 65,2 milioane de vizualizări pe YouTube în 24 de ore. Este în prezent cel mai vizionat videoclip al unei artiste solo. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.