Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel, a declarat, joi seară, că orice se poate întâmpla în cazul atacantului Neymar, aflat în centrul negocierilor pentru o plecare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Orice se poate întâmpla, inclusiv să rămână", a declarat Tuchel.

Presa franceză scrie, joi, că PSG a fost nevoită să decline ultima ofertă făcută de FC Barcelona pentru transferul atacantului brazilian Neymar.

Catalanii au oferit suma de 130 de milioane de euro, pe jucătorul croat Ivan Rakitici transferat defintiv la Paris şi pe francezul Ousmane Dembele împrumutat un an.

Antrenorul Thomas Tuchel şi conducătorii clubului PSG ar fi fost de acord să-l cedeze pe Neymar în aceste condiţii, dar jucătorii incluşi de Barcelona în tranzacţie nu s-au înţeles cu francezii.

PSG le-a mai oferit catalanilor o ultimă şansă pentru a veni cu o ofertă acceptabilă pentru Neymar, respectiv cu un alt jucător în locul lui Dembele sau cu bani mai mulţi.

Perioada de transferuri în Spania şi Franţa se încheie la 2 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.