Campioana Spaniei, FC Barcelona, a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de Athletic Bilbao, în primul meci din noul sezon al LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intrat pe teren de un minut, Aritz Aduriz, 38 de ani, a marcat spectaculos, cu o foarfecă laterală, în minutul 89.

Pentru prima dată după 10 ani, FC Barcelona nu l-a putut avea pe teren în prima etapă pe Lionel Messi. Argentinianul a suferit o accidentare şi putut evolua.

Mai mult, catalanii l-au pierdut şi pe Luis Suarez, de asemenea accidentat, care a fost înlocuit în minutul 37, cu Rafinha.

La oaspeţi, a jucat din primul minut noua vedetă, francezul Antoine Griezmann, transferat în această vară de la Atletico Madrid, pentru 120 de milioane de euro.

Cu puţin timp înainte de meci, mijlocaşul Philippe Coutinho a fost scos de pe foaia de joc, iar conducerea grupării catalane a anunţat un acord cu Bayern Munchen pentru cedearea brazilianului. Coutinho, aflat în tribunele Stadionului San Mames, ar urma să fie împrumutat la campioana Germaniei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.