Pentru al doilea an consecutiv, Mastercard este cardul preferat al festivalului Summer Well, un festival cashless, care va avea loc în perioada 9-11 august, pe domeniul Ştirbey. Totodată, Summer Well se alătură iniţiativei Mastercard de accesibilizare a festivalurilor de muzică şi oferă acces gratuit persoanelor cu deficienţe de auz, precum şi asistenţă, printr-o echipă de interpreţi mimico-gestuali care vor fi prezenţi în zona de bilete a festivalului, în Sensory Playground by Mastercard, şi vor interpreta melodiile artiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzica este mai mult decât sunet, este energie, vibraţie, mesaj şi emoţie, iar festivalul este locul în care toate acestea capătă o cu totul altă dimensiune. Ne bucurăm mult că un eveniment muzical atât de iubit precum Summer Well a răspuns instant invitaţiei noastre de accesibilizare, pentru că doar împreună putem să transformăm o idee într-un standard şi să construim un viitor mai bun. În plus, pentru a completa atmosfera de vacanţă a festivalului, ne-am dorit să le oferim fanilor Summer Well mijloacele să experimenteze muzica altfel decât până acum, ceea ce s-a tradus printr-o călătorie guvernată de simţuri, posibilă datorită tehnologiei, în Sensory Playground.”, spune Ada Iftodi, Marketing Manager, Mastercard România.

De 9 ediţii, facem tot posibilul să le aducem celor care vin la Summer Well, artişti relevanţi internaţional, dar şi să creăm o atmosferă completă, unde fiecare se poate bucura pe deplin de experienţa Summer Well. Pentru noi, anul acesta reprezintă un nou început şi modul de a le transmite persoanelor cu deficienţe de auz că festivalul este şi pentru ei. Credem că este nevoie de cât mai multă implicare pentru a transforma accesibilizarea în normalitate şi suntem gata să deschidem toate simţurile pe 9-11 august”, adaugă Claudia Cramaroc, Brand Manager, Summer Well.

Odată cu lansarea logo-ului audio la începutul anului, Mastercard a urcat o nouă treaptă pe scara identităţii de brand. Drept urmare, a creat Sensory Playground, spaţiul unde muzica este experimentată prin mai multe simţuri, cu ajutorul unei sfere gigant care vibrează pe ritmul de pe scenă, o altă sferă, cu acelaşi diametru, de 2 metri, care generează vizualuri dinamice şi o staţie de veste SubPac ce imprimă ritmul muzicii pe corp. În plus, participanţii vor descoperi colecţia-capsulă Summer Vibes, semnată de Irina Voinea şi The Stories of O, care include modele de tricouri, hanorace şi pelerine de ploaie, cu design-uri speciale, care celebrează simţurile. Totodată, participanţii Summer Well vor beneficia de cele mai noi şi simple modalităţi de plată, iar cei care fac plăţi contactless sau îşi fac top up pe braţară, cu cardul Mastercard, au 25% reducere la produsele din colecţia dedicată. Colecţia este cu atât mai specială, cu cât fondurile strânse în urma vânzării produselor vor fi donate Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România.

Tot în Sensory Playground, festivalierii vor putea contribui la colajul „O şansă la viaţă. Începe ceva de nepreţuit”, realizat de artistul Ovidiu Solcan, pentru Mastercard, şi simbol al eforturilor colective pentru construirea Primului Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România, de către Asociaţia Dăruieşte Viaţă.

O privelişte deosebită a concertelor de pe scena principală de la Summer Well este disponibilă pentru publicul din lounge-ul Bellevue, powered by Mastercard şi operat de Biutiful.

###

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăţi. Operăm cea mai rapidă reţea de procesare a plăţilor din lume, oferind un liant între consumatori, instituţii financiare, comercianţi, autorităţi şi companii din peste 210 ţări şi teritorii. Produsele şi soluţiile Mastercard fac activităţile zilnice de comerţ – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanţelor – mai simple, mai sigure şi mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriţi-ne pe Twitter: participaţi la discuţiile de pe blogul Beyond the Transaction şi înregistraţi-vă pentru cele mai noi ştiri.

Despre Summer Well

Summer Well este mai mult decât un festival de muzică: este o mini vacanţă şi cel mai important festival din zona Bucureşti. Ajuns la a 9-a ediţie, va avea loc anul acesta în perioada 9 – 11 august, într-o locaţie unică, Domeniul Ştirbey din Buftea. Summer Well 2019 va include: două scene, after party, zona de shopping, Summer Wellness, instalaţii de artă, expoziţii, street food, glamping şi multe altele. Urmăreşte noutăţile pe Facebook şi pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.