CFR Cluj va evolua, la 7 august, de la ora 21.00, pe teren propriu, cu Celtic Glasgow, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, a stabilit UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida retur va avea loc la 13 august, de la ora 21.45, pe Stadionul Celtic Park din Glasgow.

CFR Cluj a terminat, marţi, la egalitate, scor 2-2 (2-1), partida disputată la Netanya, cu echipa israeliană Maccabi Tel Aviv, în manşa a doua a turului secund al preliminariilor Ligii Campionilor. În meciul tur de la Cluj, CFR s-a impus cu 1-0, astfel că formaţia ardeleană merge în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Celtic Glasgow a trecut cu 5-0, acasă, şi cu 2-0, în deplasare, de echipa estonă Nomme Kalju. În returul disputat tot marţi, au marcat Kulinits '10 (a) şi Shved '90+3.

Învingătoarea din această dublă manşă se califică în play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor, ultima dublă manşă înaintea fazei grupelor. Învinsa va evolua în play-off-ul preliminariilor Ligii Europa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.